Verzending en retouren

Bedenktijd en retourneren

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor eventueel retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@blauwbier.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bestellingen afhalen of verzenden

Bestellingen via de webshop kun je afhalen bij een van de afhaalpunten (Achterveld, Barneveld, Hoevelaken, Amersfoort, Nijmegen of Oss). Na de betaling krijg je de contactgegevens te zien om een afspraak te maken om je bestelling op te halen.  

Mocht dit niet mogelijk zijn, neem dan contact op via info@blauwbier.nl, via Instagram DM (@brouwerijblauw) of met een van de eigenaren om een afspraak voor verzending te maken. 

Contact

Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

E-mail adres: info@blauwbier.nl

Instagram: @brouwerijblauw

Adres: Jan van Arkelweg 49, 3791 AB Achterveld

Bovenstaande adres is geen bezoekadres

KvK-nummer: 83525270

Btw-identificatienummer: NL862904109B01

Bezoek de blauwerij

Op afspraak

Contact

06-31309966
info@blauwbier.nl


Postadres

Hessenweg 172
3791PN Achterveld

Nix 18 brouwerij blauw
Blauw Bier logo

Heb jij een vraag aan Brouwerij Blauw? Stel hem via het contactformulier!