Wie zijn wij?

Brouwerij Blauw Achterveld Joris Houtveen

De B(r)ouwer

Joris

Joris, de B(r)ouwer. Één van de oprichters van Brouwerij Blauw. Hij heeft zich van het begin af aan veel bezig gehouden met het brouwen van de eerste smaak, de APA. Ons eerste biertje wat tot nu toe een groot succes is en al in vele winkels ligt.

Joris heeft uren besteed om de Blauwerij uit de grond te stampen. Van het bouwen aan de Blauwerij tot aan het verbeten van de apparatuur en de processen, om zo te kunnen werken aan de toekomst en groei van het bedrijf.

Brouwerij Blauw Achterveld Remy de Gans

Secretariaat

Remy

Remy is een van de creatieve brouwers van de brouwerij. Door zijn creativiteit komen de gekste ingrediënten in het perfecte biertje. Niet alleen stopt hij zijn creativiteit in de recepten, maar is hij ook de vlogger van Brouwerij Blauw. Op de socials zal hij je niet ontkomen zijn. De volgers op de hoogte brengen van de nieuwste bieren of het proces.

Ook tijdens het brouwen voorziet Remy gedurende de brouwdag een flink portie entertainment. Muziek staat hoog op zijn ranglijst. Wij boeken hem vaak als dj tijdens het brouwen!

Ook heeft Remy natuurlijk een serieuze kant. Zo is hij verantwoordelijk dat alle bestellingen in de webshop zo snel mogelijk geleverd worden, zodat je snel kunt genieten van onze heerlijke bieren.

Remy zorgt kortom voor de beste notules, entertainment, maar toch wel zijn de lekkerste recepten het belangrijkst. Een genot in ieder glas

Brouwerij Blauw Achterveld Remy de Gans
Brouwerij Blauw Achterveld Aike de Vette

Salestijgerrrr

Aike

Zeg je Aike, dan zeg je bourgondische genieten. Dat hij van lekker eten en drinken houd dat staat buiten kijf. Dat is dan ook terug te zien in al zijn verschillende werkgevers en natuurlijk in het postuur. Van Horeca tot Salestijger bij Kaasfondue in Blik, Mandarinetto en Blauw met al die bijbehorende jasjes waant hij zich in verschillende persoonlijkheden. Het verkopen van zijn triangel aan producten is dan ook waar hij voor leeft.

Binnen Brouwerij Blauw is hij samen met het voorzittertje dan ook verantwoordelijk om zo veel mogelijk mensen op zo veel mogelijk plekken te laten genieten van de kunst van het brouwen.
Naast het b®️ouwen van het merk Blauw en het werken aan een Blauwer straatbeeld is hij voornamelijk druk met het proeven van het bier om zo tot de lekkerste recepten te komen.

Brouwerij Blauw Achterveld Tom van Ruitenbeek

Eeuwige stagiair

Tom

Tom is in 2020 begonnen als stagiair bij Brouwerij Blauw. Zijn stagevergoeding bestond uit het gratis proeven van de gebrouwen bieren, in ruil voor onder andere het schoonmaken van flesjes en het desinfecteren van de brouwapparatuur. Inmiddels is hij één met het gereedschap in de Blauwerij en is hij samen met Joery verantwoordelijk voor de recepten en de zorgvuldige selectie van de hoppen, mouten en gisten.

Gepaard met de bierliteratuur uit verschillende boeken is hij steeds maar op zoek naar het perfecte Blauw biertje. Met zijn uitgebreide lijst aan speciaalbieren op Untappd (waar Brouwerij Blauw uiteraard ook te vinden is) kon hij eigenlijk niet ontbreken. Daarnaast beheert Tom de sociale media om iedere volger mee te nemen in het brouwproces, de successen van Brouwerij Blauw en mooie aanbiedingen op de webshop.

Brouwerij Blauw Achterveld Tom van Ruitenbeek
Brouwerij Blauw Achterveld Jesse Bolk

Penningmeestertje

Jesse

Jesse is het penningmeestertje, omdat hij dan ook een centimeter groter is dan het voorzittertje. Overdag is hij accountant, maar in zijn vrije tijd ontpopt hij zich tot de penningmeester van Brouwerij Blauw.

Jesse is naast verantwoordelijk voor de financiën verantwoordelijk voor het grafische ontwerp, waaronder het logo en de etiketten van de bieren. Zo verzorgt hij de uitstraling van het merk Blauw.

 

Brouwerij Blauw Joery Boutens

Voorzittertje

Joery

Joery is het voorzittertje van het stel. Die naam heeft hij te danken aan het feit dat hij met 1,74m een centimeter kleiner is dan het penningmeestertje Jesse. 

Samen met Tom houdt Joery zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling van de lekkerste recepten. Daarnaast is hij samen met Aike verantwoordelijk dat Blauw Bier in zoveel mogelijk zaken wordt verkocht. Heb jij of ken jij een leuke zaak die nodig Blauw Bier moet verkopen? Tip ons dan snel! 

Brouwerij Blauw Joery Boutens

Bezoek de blauwerij

Op afspraak

Contact

06-31309966
info@blauwbier.nl


Postadres

Hessenweg 172
3791PN Achterveld

Nix 18 brouwerij blauw
Blauw Bier logo

Heb jij een vraag aan Brouwerij Blauw? Stel hem via het contactformulier!