Onze bieren

Blauw bier APA

Blauw APA

Wie kent de uitdrukking niet? Zo blauw zijn als een tientje, ofwel met je vrienden een avondje gezellig blauw worden. Dát is hoe ik 6 jonge mannen geïnspireerd heb om mij te brouwen. Mijn naam is Blauw APA (Achtervelds Pale Ale), aangenaam.

Ik besta uit 2 soorten mout, waarbij de ene een lichte karamel en een iets geroosterde smaak geeft. De andere mout die aan mij is toegevoegd is donkerder van kleur geeft mij de amberkleurige tint.

Het eerste wat je doet bij het drinken van bier, is ruiken. En ik ruik heerlijk, want de hoparoma’s voeren de boventoon! Waar de ene hopsoort voor fruitige en lichtpittige smaak zorgt, voegen we nog 2 andere hopsoorten toe voor mijn frisse citrusachtige tonen en de zacht bittere afdronk.

De mouten en hoppen hebben allemaal een Amerikaanse nationaliteit, maar het belangrijkste ingrediënt is de liefde waarmee ik ben gebrouwen door Brouwerij Blauw uit Achterveld. Vandaar dat mijn naam geen American Pale Ale, maar Achtervelds Pale Ale is. Ik ben geschikt voor ieder seizoen en iedere gelegenheid. Proost! En geniet van mij!

Blauw bier APA

Leuk om te geven, leuker om te krijgen

Cadeaupakketten

Op zoek naar een origineel cadeau? Probeer één van de cadeaupakketten van Brouwerij Blauw. Bijvoorbeeld het bierkistje of een cadeaupakket glas en viltjes.

BLOND & BLAUW

Een blond biertje, dat was het eerste brouwsel van de mannen van Brouwerij Blauw. Met wat pannen en gereedschap uit de eigen keuken dachten ze dat ze mij wel eventjes snel te brouwen. Helaas mislukte dit eerste brouwsel en smaakte het nergens naar. Nu slaan de heren terug, en dat heb ik gemerkt. Met de zachte honing van BeeLife uit Achterveld verzacht ik de pijn.

Mijn naam is Blond & Blauw, aangenaam.

Proef onze bieren

Proefpakket aanvragen

Wil jij onze bieren proeven voor jouw bedrijf? Dat snappen wij maar al te goed! Vul bijgevoegd formulier in en wij komen langs met een pakket

Berends bockje brouwerij blauw

Berends Bockje

Het gezicht van Brouwerij Blauw stelt zichzelf en zijn nieuwste bier graag aan jullie voor:

Mijn naam is Berend Blauw, de leermeester én het gezicht van Brouwerij Blauw. Naast mij staat Walter, mijn trouwe Achterveldse bok. Na het brouwen van deze bock breng ik het overgebleven graan, het bierbostel, naar Walter om het voor te laten proeven. Sindsdien kan de bok niet meer zonder mijn bier, en ik niet meer zonder mijn bock.

DIT IS BERENDS BOCKJE, AANGENAAM

Berends bockje brouwerij blauw

Bezoek de blauwerij

Op afspraak

Contact

06-31309966
info@blauwbier.nl


Postadres

Hessenweg 172
3791PN Achterveld

Nix 18 brouwerij blauw
Blauw Bier logo

Heb jij een vraag aan Brouwerij Blauw? Stel hem via het contactformulier!